data revizuirii: 14-Aprilie-2022
pentru Politica de confidentialitate – click aici
pentru Politica de utilizare cookie-uri – click aici

TERMENI GENERALI

Site-ul web www.DaraLive.com este deținut și administrat de S.C. DaraLive Company S.R.L., cu sediul în România, București, str. Barometrului 23, sector 2, cod poștal 022695, înregistrată la Registrul Comerțului (RC) sub nr. J40/6091/31.03.2022, având Codul Unic de Înregistrare (CUI) 33750602 (din 30.10.2014), Identificator Unic la Nivel European (EUID ) ROONRCJ40/6091/2022.

S.C. DaraLive Company S.R.L. este denumită în continuare www.DaraLive.com sau DaraLive. Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza magazinul online www.DaraLive.com. De asemenea, accesul la acest site web va fi sub autoritatea termenilor și condițiilor prezentate în acest document.

Utilizarea site-ului web www.DaraLive.com ca vizitator, înregistrarea ca utilizator și / sau achiziționarea produselor oferite pe acest site implică acceptarea tacită și necondiționată a acestor termeni și condiții, cu toate consecințele care decurg din acestea.

Utilizarea site-ului web www.DaraLive.com va avea ca scop vizualizarea produselor și a informațiilor prezentate in magazinul online, precum și crearea unui cont pentru a cumpăra produsele dorite. Utilizarea site-ului web în alte scopuri decât cele menționate aici este interzisă.

DaraLive poate modifica oricând conținutul site-ului web www.DaraLive.com, modificările aduse structurii și accesibilității sale pot împiedica furnizarea de informații pe site fără a fi nevoie de acordul prealabil și fără a da o notificare prealabilă utilizatorilor sau terților. De asemenea, DaraLive poate limita accesul la anumite părți sau facilități ale site-ului, poate limita accesul de la anumite IP-uri fără notificare prealabila și fără nici o răspundere.

DEFINIȚII

S.C. DaraLive Company S.R.L. prin intermediul magazinului online www.DaraLive.com, numit generic „DaraLive” se numește „Furnizor”, iar produsele, textele și imaginile de pe site-ul magazinului online sunt numite „conținut”.

DaraLive permite accesul la site și, implicit, la conținutul site-ului, atât pentru vizitatori, cât și pentru utilizatori sau clienți. Prin termenul „vizitator” al site-ului se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va avea acces gratuit la site-ul web. Prin termenul „Utilizator de site” se înțelege orice „Vizitator” care se înregistrează ca „Utilizator” prin completarea unui formular de înregistrare sau prin cumpărarea de produse de pe site.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al site-ului (produse, imagini, texte, logo-uri și alte date), denumit generic „Conținut”, este proprietatea furnizorului și este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificările și completările ulterioare – privind dreptul de autor și drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile și indicațiile geografice și Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele și modelele industriale. Dacă întâmpinați probleme sau încălcări ale proprietății intelectuale pe acest site, vă rugăm să ne contactați la adresa info@DaraLive.com.

Accesul gratuit la site-ul web, precum și conținutul site-ului web și utilizarea acestora sunt permise numai pentru uz personal, fără scopuri comerciale directe sau indirecte. Copierea, stocarea, modificarea sau transferarea oricărui titlu, integral sau parțial, a site-ului și / sau a conținutului nu este permisă fără consimțământul scris explicit al Furnizorului și este sancționat conform legii române aplicabile.

Legarea altor site-uri web la www.DaraLive.com sau invers este permisă numai cu acordul prealabil scris al furnizorului. DaraLive sau terțe părți pot furniza link-uri legale către alte pagini sau resurse ale World Wide Web prin intermediul site-ului web. DaraLive nu garantează, nu este și nu poate fi răspunzător în nici un fel pentru disponibilitatea, forma, conținutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

PRODUSE SI POLITICA DE PRETURI

Produsele comercializate pe site-ul web www.DaraLive.com sunt proprietatea furnizorului până la livrarea completă. Furnizorul garantează că produsele sunt noi, ambalate, fara defecte și în momentul livrării sunt însoțite de factura conform legislației.

Produsele sunt oferite în limita stocului sau ca pre-comandă. Prin urmare, DaraLive își rezervă dreptul de a nu onora o comandă dacă produsul în cauză nu mai este în oferta curentă de pe site. DaraLive se angajează, de asemenea, să actualizeze oferta de produse pe site pe baza disponibilității produselor aflate în stoc.

Prețurile afișate pe site nu includ costurile de livrare. Costurile de expediere sunt afișate în secțiunea „Coșul de cumpărături” unde veți vedea prețul total al produsului, costurile de expediere (și ambalajul special, dacă este necesar) și prețul total al comenzii (produse, reduceri, ambalaje speciale, transport ).

DaraLive se angajează să afișeze corect prețurile și informațiile privind caracteristicile și disponibilitatea produselor pe site-ul www.DaraLive.com. Cu toate acestea, pot apărea erori de sistem în afișarea sau calcularea prețurilor. În acest caz, va fi considerat prețul final stabilit de comanda online sau telefonică cu unul dintre consultantii de vânzări DaraLive. Dacă întâmpinați astfel de neconcordanțe, vă rugăm să ne contactați la info@DaraLive.com.

Imaginile produselor postate pe site sunt destinate prezentării, iar produsele livrate pot fi diferite de cele afișate în imaginile produsului. Pentru a evita o astfel de situație, este recomandabil să discutați cu un consultant de vânzări în prealabil. În același timp, DaraLive își rezervă dreptul de a modifica și actualiza descrierile produselor fără nicio notificare prealabilă.

Plata și facturarea

Plata se poate face în numerar la livrare (numai în România), prin transfer bancar (toate țările) sau online cu card de credit (toate țările). Plățile pentru produsele livrate în România se efectuează numai în RON.

 1. Plata în numerar pentru produsele livrate în România se face integral în RON către agentul de livrare.
 2. Plata prin transfer bancar se face integral în avans, în RON, utilizând următoarele date:

  S.C. DaraLive Company S.R.L.
  Registrul Comerțului: J40/6091/2022
  Codul de înregistrare fiscală: 33750602
  Adresă: str. Barometrului 23, sector 2, Bucuresti, cod postal 022695, Romania
  IBAN RON: RO55 BUCU 1302 2353 3310 5RON
  Banca: Alpha Bank
 3. Plata online cu card de credit se face integral în avans, în RON, în funcție de preferințele clienților.

Acceptăm plata cu carduri VISA, Master Card, Maestro și Visa Electron. Suma de plată va fi retrasă în momentul livrării comenzii, completând informațiile din cardul de credit și suma comenzii în interfața procesorului de plată care se deschide din pagina cu coșul de cumpărături.
Nu stocăm informațiile despre cardul de credit deoarece utilizam serviciile unui procesator de plată (parte terta) legal acceptat și operat conform legilor din România și Uniunea Europeană (acceptat și de Banca noastră). Procesator plați: EuroPayment Services SRL (www.euplatesc.ro).

DaraLive își rezervă dreptul, în anumite cazuri, de a solicita plata în avans, iar livrarea se va face numai după primirea integrală a platii.

Factura este trimisă / livrată împreună cu produsele.

LIVRARE ȘI TRANSPORT

Produsele comandate de pe site-ul nostru sunt livrate la nivel național. Produsele sunt ambalate, sigilate și securizate pe durata expedierii până la livrare.

În cazul în care clientul nu poate fi găsit la data și ora stabilită pentru livrare, DaraLive sau agentul de livrare va păstra produsele comandate pentru o perioadă limitată, timp în care vom încerca să contactăm din nou clientul pentru a face livrarea. După această perioadă , comanda va fi anulată iar produsele returnate.

GARANTIA PRODUSELOR

DaraLive garantează integritatea produselor comandate de pe site în timpul transportului și până la livrare. Produsele, dacă este cazul, sunt însoțite de certificatul original de garanție. În funcție de produse, DaraLive oferă garanții între 6 luni și 2 ani.

RETURNAREA PRODUSELOR CUMPĂRATE

În conformitate cu OUG 34/20014 – privind protecția consumatorilor, încheierea și executarea contractelor la distanță, consumatorul are dreptul să rezilieze unilateral contractul în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără a invoca motive. Singurele costuri care vor afecta consumatorul sunt costurile directe ale returnării produselor.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚILOR

DaraLive nu oferă nici o garanție că produsele comandate de pe site-ul web vor satisface toate dorințele utilizatorului cu privire la produsele comandate.

DaraLive nu oferă nicio garanție cu privire la funcționarea site-ului web sau la exactitatea informațiilor furnizate în cadrul acestuia. Cu toate acestea, DaraLive este preocupat de actualizarea informațiilor, astfel încât să fie cât mai puține erori posibil.

FRAUDĂ

Orice încercare de a accesa datele personale ale unei alte persoane sau de a modifica conținutul site-ului www.DaraLive.com sau de a afecta performanța serverului care rulează site-ul web va fi considerată o încercare de fraudă și va face obiectul unei plângeri penale adresate poliției si institutiilor abilitate împotriva aceluia sau a celor care au încercat să facă acest lucru.

ALTE MENTIUNI

Politica de Confidentialitate si Politica de Cookie-uri fac parte integranta din acest document.